• facebook
  • linkedin
  • twitter
  • youtube
  • info@gowinmachinery.com
  • 0086 760 85761562
Faiga Fa'asu'i-Fa'auma & Va'a

Aso o Leipa: O le Fa'amanatuga o Tagata Faigaluega ma le Suia o Fa'afanua o Leipa

Me 1, 2024 - I le asō, ua faamanatuina e le lalolagi le Aso o Me, Aso Faʻavaomalo o Tagata Faigaluega.O lenei aso e fai ma faamanatu o tauiviga faʻasolopito ma tauiviga faifaipea mo aia tatau a tagata faigaluega, faiga saʻo, ma tulaga lelei o galuega.
Aso faigaluega
O a'a ua o'o i tua i aso faamanatu o le tautotogo
O le amataga o le aso o Me e mafai ona maua i tua i aso anamua o le tautotogo a Europa.Na faia e tagata Roma le Floralia, o se tausamiga e faamamaluina ai Flora, le atua fafine o fugalaau ma fua.I aganuu Celtic, Me 1st na faailogaina le amataga o le taumafanafana, faʻamanatuina i afi afi ma faʻafiafiaga e taʻua o Beltane.

O le Fanau mai o le Aufaigaluega

Ae ui i lea, o le tu masani o aso nei o Me, na aliaʻe mai tauiviga faigaluega i le faaiuga o le 19 seneturi.I le 1886, na faalauiloa ai e tagata faigaluega Amerika se tetee i le atunuu atoa e manaomia ai se aso faigaluega e valu itula.Na taualuga le gaioiga i le Haymarket Affair i Chicago, o se feteʻenaʻiga sauā i le va o tagata faigaluega ma leoleo na avea ma se suiga i le talafaasolopito o tagata faigaluega.

I le maeʻa ai o lenei mea na tupu, na talia ai e le sosaiete faʻaagafesootai le aso 1 o Me e avea o se aso o le lotogatasi faavaomalo mo tagata faigaluega.Na avea ma aso mo faʻataʻitaʻiga ma faʻasalalauga, valaʻau mo totogi sili atu, pupuu itula, ma saogalemu tulaga faigaluega.

Aso Me i le Vaitaimi Fa'aonaponei

O le asō, o le aso o Me o loʻo faʻaauau pea ona avea ma aso taua mo aia tatau a tagata faigaluega i le lalolagi atoa.I le tele o atunuu, o se aso malolo a le atunuu ma solo, faʻataʻitaʻiga, ma lauga e faʻaalia ai popolega o tagata faigaluega.

Ae ui i lea, o le laufanua o tagata faigaluega ua matua suia i le tele o tausaga talu ai.O le si'itia o le masini ma le lalolagi atoa ua a'afia ai pisinisi masani ma tagata faigaluega.O talanoaga i aso nei o Me e masani ona talanoaina ai mataupu e pei o le aafiaga o masini i luga o galuega, o le siʻitia o le tamaoaiga o le kig, ma le manaʻomia o ni puipuiga fou mo tagata faigaluega i le suiga o le lalolagi.

Ose Aso mo Mafaufauga Loloto ma Galuega

O le aso o Me e ofoina atu ai se avanoa mo tagata faigaluega, iuni, tagata e ana galuega, ma malo e mafaufau ai i galuega ua tuanai, taimi nei, ma le lumanaʻi.Ose aso e fa'amanatu ai taunu'uga a le aufaigaluega, fa'ailoa lu'itau o lo'o fa'aauau pea, ma fautua mo se si'osi'omaga sili atu ona tonu ma tutusa galuega mo tagata uma.


Taimi meli: Me-02-2024